Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden, klachtregeling, kwaliteit en lidmaatschappen:

Indien een afspraak voor een therapiesessie niet tijdig (minimaal 48 uur van tevoren) wordt afgezegd, worden de kosten voor de therapiesessie wel gefactureerd. Zie verder de Algemene-voorwaarden-2023 van Praktijk To Be.

In het kader van de AVG: Privacyreglement en Privacy policy website.

De NFG stelt eisen aan hun lidmaatschap die de kwaliteit waarborgen. Indien je een klacht hebt over mijn begeleiding/behandeling dan kan je dit bij mij aangeven. Mochten wij hier niet samen uitkomen dan kan je ook terecht bij de vertrouwenspersoon van de NFG: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

Om mijn kwaliteit en deskundigheid op peil te houden neem ik o.a. deel aan (bij)scholingen, intervisiegroepen en zo nodig supervisie. Dit geeft mij de mogelijkheid om te reflecteren op vraagstukken waar ik tegenaan loop in mijn praktijk. Het is een manier om een beroep te doen op ervaring, levensvisie en deskundigheid van collega‚Äôs.

Daarbij ben ik lid van EFT Nederland. Het doel van de Stichting EFT-Nederland is het verbeteren van (partner)relaties in Nederland. Zie www.EFT.nl

Ook ben ik aangesloten bij Stichting Rosegarden. Rosegarden is een landelijk netwerk van Christen Psychosociaal Therapeuten.