Relatietherapie EFT/Houd Me Vast-training/Online programma S.A.M.E.N.


TO BE – TOGETHER?

Relatietherapie

Lijkt het wel of jullie in negatieve patronen zitten? En komen jullie hier niet samen uit? EFT Relatietherapie helpt hierbij!

EFT (Emotionally Focused Therapy) is een relatietherapie, ontwikkeld door dr. Sue Johnson in Canada. Ik ben EFT gecertificeerd en zeer enthousiast over deze therapie. EFT is de best onderzochte relatietherapie en bewezen effectief. In de therapie verhelderen we de negatieve interactiepatronen die zijn ontstaan in je relatie. Dit negatieve patroon is het probleem geworden in je relatie. Als EFT-therapeut ontrafel ik samen met jullie dit patroon. In EFT gebruiken we de emoties als ingang om elkaar te begrijpen. Onder de boosheid zit vaak veel pijn. Pas als je kunt zeggen wat jou pijn doet of waar je behoeften liggen kan de ander iets voor je betekenen. De ander kan troost geven, steun of geruststelling, maar dat kan pas als je niet alleen maar boos bent, maar juist je kwetsbare gevoelens durft te tonen.

Een gratis kennismakingsgesprek van ca. 20 minuten is mogelijk, dit kan face-to-face, via beeldbellen of telefonisch.

Direct een intakegesprek plannen is ook mogelijk. Hierna bespreken we samen jullie behandelplan, die we na vijf sessies evalueren.

Bij relatietherapie is het belangrijk dat jullie gemotiveerd zijn om naar je eigen levensgeschiedenis, drijfveren en gedrag te kijken, zodat jullie samen werken aan een gezonde(re) relatie. To be together?!

HOUD ME VAST – Training

Het is mogelijk om een HOUD ME VAST-trainingsprogramma te volgen (per paar, dus niet in een groep). Onder begeleiding van mij als EFT-therapeut leer je met z’n tweeën de principes van EFT toe te passen op je relatie. Dit gebeurt aan de hand van videofragmenten, uitleg van de therapeut en oefeningen tijdens de sessie en thuis.

Het trainingsprogramma is bedoeld voor paren bij wie de problematiek nog mild is en voor wie therapie een te grote stap is, maar toch hun relatie willen verstevigen.  Het programma bestaat uit een intake en vijf tot acht bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn in principe 75 minuten per keer.

ONLINE S.A.M.E.N. na vreemdgaan

Herstel na vreemdgaan is mogelijk! Ook voor jullie, nu jullie in een vertrouwenscrisis zijn beland. Met het onlineprogramma S.A.M.E.N. gaan jullie stap voor stap door het proces van wantrouwen naar vertrouwen, van wanhoop naar hoop. De pijn, angst en woede achter jullie laten.

Volg dit programma of een deelmodule, ontwikkelt door de heer Bijzet, in combinatie met relatiegesprekken bij mij. Dit programma maakt gebruik van video, audio, tekst, oefeningen, gesprek en heeft al heel veel stellen geholpen.

Klik op deze link om hier meer over te lezen en bij interesse het programma aan te schaffen: Informatie S.A.M.E.N. 

(kijk bij Therapeutisch programma S.A.M.E.N., helemaal onderaan staan twee opties van pakketten, je kunt ook losse modules aanschaffen). Hebben jullie nog vragen of wil je graag advies hierover, laat het me weten!

 

EFT-Logo